tisdag 14 oktober 2014

Dammdekorationsidéer, plötsligt flödar det

Egentligen tycker jag man ska begränsa sina trädgårdsprydnandssaker  till högst ett fåtal och min damm har reda nått övre gränsen med tre stycken: en plastkråka i naturlig storlek och utförande, en flaskpostflaska  med tidigare innehåll av gott mosserande vin, vilket avnjöts i somras med väninna vid dammkanten och en seglande flotte av barkbit, konservburk och snöre.

Men det är kul ändå att vara kreativ och jag kan inte låta bli att fundera på om man skulle kunna hitta på något riktigt galet och roligt.

Så under utspettande av kaffegrotta vid bortre dammkanten (bra arbete att kombinera med  att tänka på annat) kom jag på nedanstående.

Vore ballt:

  • Att se något under vattnet. Tex en sjunken stad, som belyses av  solcellsel och endast under vissa tider. Slam viftas bort av en propeller.
  • En häst som står på stranden. Ibland sänker den huvudet, dricker och slår med ett framben.
  • En häger står i vattnet och stirrar efter fisk. Plötsligt sticker den ner huvudet och kommer upp med en fisk i näbben, som slukas. Fisken finns kvar i fågeln och åker ut igen nästa gång fågeln doppar huvudet så att proceduren kan upprepas. - Lite att bita i för finmekanikern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar